Jun 5, 2013, 2:48 PM

Защо аз пиша епиграми 

  Poetry » Other
338 0 1

Защо аз пиша епиграми

О, чуйте ме, мъже и дами,
защо аз пиша епиграми...
За тия, гдето са на власт,
а и за всички опоненти,
за хората ни, като нас.
И ако вече не греша,
проблемче поне да реша...
Да си узнаем дереджето -
да не подсмърчаме в "кюшето"!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??