Aug 26, 2010, 3:52 PM

Защо ли 

  Poetry
604 0 0

(изпратено...)

 

 

Аз казах ти тогава, че обичам нея!

И ти си тръгна!

Просто на инат!

Завинаги затвори телефона.

Да те потърся!

Аз пьк не посмях!

 

Така се разделихме за години.

И споменът потъна!

Във житейски прах.

Сега се търсим да се видим,

макар и с навалял

в душите страх.

 

Дали е страх или е суета?

За равносметка –

кой ли тук говори.

Изминали са сякаш сто лета.

Какво ще върнем?

Трябва ли?

Защо ли?

© Валя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??