Nov 19, 2012, 10:29 PM

Защо не спиш 

  Poetry » Other
662 0 0

Защо не спиш


И ето сега, затварям очи,

но мойта душа не ще да заспи!

Какво те измъчва, кажи ми сега?

Какво те преследва и гони нощта?

 

Фантоми от минало с коварни очи,

мисли и спомени, от които боли?

Въпроси тревожни за идните дни,

кръжащи над теб като ято оси?

 

Аз те разбирам, но хайде, поспри!

Затвори си и ти твоите очи!

Заедно нека двете поспим,

пък утре на кладата пак да горим!

 

 

 

 

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??