Погледни болката в очите
и спомни си за момичето, което те обича.
Как разби мечтите,
сякаш стъпкал първото кокиче.
Виж сълзите как блестят -
като малките звезди в ясното небе,
как накара душата и сърцето да кървят,
как уби невинното дете.
Нима си толкова жесток,
нима за тебе е игра,
да отнемеш чуждия живот,
да отнемеш чуждата съдба?
Защо рушиш всичко ти сега?
Защо любовта е непозната?
Не смей се ти на нейната тъга,
а допусни до тебе нежността!
© Виктория All rights reserved.