Jan 12, 2017, 10:53 AM

Защо се губим в дребните неща... 

  Poetry » Other
343 3 7

Защо се губим в дребните неща
и важните изпускаме от поглед?
От страх ли е, че виждаме едва,
че другият обича както може.

 

Дълбокото привлича ни. Но пак
се спираме на края, на ръба -
не смеем да се гмурнем. Ами как
тогава таз любов ще ни обгърне?

 

27/03/2013

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??