Aug 27, 2009, 3:39 PM

Защо точно ти? 

  Poetry » Love
694 0 0

Защо сърцето ми тебе избра?
Защо то тези чувства таи?
Как така душата ми не разбра,
че неподходящ за мен си ти?

Защо случи се така?
Защо у мен пак пламна любовта?
Ако можех, чувствата си щях да стихна,
на тебе щях да устоя!

Но безсилна съм пред любовта,
нямам сили аз да продължа...
Сърцето ми нашепва: "Обичай го ти!"
Но разумът нарежда: "СПРИ!"

Какво да правя??? Аз не зная...
Може би това е краят...

© Даяна Видолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??