Вселената във мене се оглежда,
наблюдава...
В душата ми, родена от Всемирната душа...
Бог Вечната хармония създава
с любов и нежност. В светлина...
И няма нито край, нито начало,
този необятен свят...
Защото всеки е частица
от божественото цяло...
И като Бог е съвършен и свят...
14.06.2007
© Нина Сименова All rights reserved.