May 21, 2016, 4:58 PM

Защото 

  Poetry » Love
354 0 0

Защото Ти си любовта ми...
и дъжд, и слънце, и небе,
копнеж и тръпка, радостта ми,
съдба, живот... Обичам те!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??