Feb 27, 2020, 12:16 AM

Защото))) 

  Poetry » Erotic
1181 1 2

* * *

 

Любима, устните си дай

и кичур от косата.

Ала дадеш ли ми ги, знай,

ще продължа нататък.

 

Любима, името си дай

да шепна до припадък.

Ала дадеш ли ми го, знай,

ще продължа нататък.

 

Любима, моля ти се, дай

и ти вземи, любима!

И ах и ох – и оох! – и край.

Напролет ще сме трима.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??