Oct 28, 2019, 7:59 AM  

Защото Бог така ме е създал 

  Poetry » Other
692 1 4

Ранена Есен, още не кървиш!

Обагрени са в жълто пак листата...

Все същото те питам, ти мълчиш

а отговорите нашепва само вятъра...

 

Разлиствам Те, откривам Те в душата ми,

поникваш като стръкче Бучиниш!

Недостижимо тайнство е за всичките гадатели 

как пъстроцветна Есен Ти у мен гориш!

 

Така обичана стихия е Морето...

И аромата на кафе и шоколад...

Върни ме моя Есен там където

Отново ще ме стигне звездопад!

 

Обичам тъй Живота, Любовта

и полетите, висотата на орела...

Кипи у мене истинска страстта

и си остава жива, щурава и смела!

 

/ На Руми! /

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Красота и жизненост.
    Поздравление!
  • Браво!
  • Много целебна билка е бучиниша и силно отровна.
    Обичам тъй Живота, Любовта
    и полетите, висотата на орела...
    Кипи у мене истинска страстта
    и си остава жива, щурава и смела!
  • Третият стих като приказка красива ме отнесе!
    Поздрав, мн ми хареса!
Random works
: ??:??