Jan 4, 2012, 4:12 PM

Защото го обичам 

  Poetry » Other
784 0 4

Ако ме гледаш някъде отгоре,
навярно знаеш, че съм като тебе.
Измислих си небе и  го затворих,
със вход, единствено за... просветени.

Ако ме гледаш някъде отгоре,
навярно знаеш, че съм като тебе.
Не са ми нужни думи да говоря
и да прощавам нечие неверие.

Ако ме гледаш някъде отгоре,
навярно знаеш, че на теб приличам.
За най-достойния за мен, смирено-гордия,
сковавам кръст. Защото го обичам.

© Христина Мачикян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??