Apr 8, 2009, 8:55 PM

Защото обичам 

  Poetry » Love
862 0 2

 

З А Щ О Т О    О Б И Ч А М

 

Радост моя синеока,

слънцето за мен си ти.

Любовта към теб дълбоко

пожар в душата ми гори.

 

Всички минали години

не намалят нито грам

чувствата към тебе силни

и затова не ме е срам.

 

Мога много да прощавам,

откровена щом си ти.

Мога даже да забравям,

дори и да не ми личи.

 

Не желая аз да прося

нежност, чувства, топлина.

В себе си достойнство нося,

защото обичам една жена.

 

 

© Паскал Кюмурджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??