Sep 4, 2018, 7:26 PM

Защото си дал любов 

  Poetry
346 0 0

Хора без души – изгарящи душата ти...

Хора без души –  откраднали сърцето ти –

разкъсвайки го на части

и захвърлили го безмилостно...

Те много жадуват за любов,

а любов не дават...

Те искат да бъдат обичани

и с примка жестока хващат душата ти,

докато не ти я отнемат...

Как да ги познаеш – не можеш

или може би не искаш...

Те са нещастни и търсещи,

нуждаещи се от любов...

И ти им даваш любов,

независимо от това,

че ще изгори душата ти...

Но си оставаш човек с душа,

защото си дал любов

без да искаш нищо в замяна...

 

                                           

02-04-2018                              Maryroj

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??