На моя съпруг Дани...
Защото те обичам
Събуждайки се сутрин, се усмихвам,
с признателност поглеждам към небето,
за да благодаря на Бога, че те имам
и мога любовта ти да усетя!
Заспивайки в нощта, аз пак блажено
очите си затварям и копнея
за твойта топлина и тиха нежност,
за твоите милувки и утеха...
Щастлива съм, защото те обичам,
защото ти ми даваш онова,
което дълго време не намирах,
минавайки през болка и тъга.
И пак ръцете си протягам,
за да те прегърна и докосна,
и цялата си нежност ти дарявам,
защото те обичам и със теб съм!
© Виктория All rights reserved.