Jul 23, 2018, 10:03 AM

Заслужено 

  Poetry » Other
250 1 3

Не искам да споря,

нито да говоря,

не искам да слушам за други дори.

 

От безброй лъжи

имам адска умора,

която в сърцето, в гърдите тежи.

 

И жалките сметки

на разни кʹрветки

с души, напоени до горе със страх.

 

Отдавна мечтая

по пътя към Рая,

да грабна за в пъкъла много от тях!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??