Apr 1, 2007, 4:57 PM  

Заспи 

  Poetry
792 0 5

Като търкулната монета

отмина делничния ден

и мрак постави силуета

на твоето присъствие до мен.

Запалиха отново полюлея

сто булевардни светлини.

Нави си жиците тролея,

и отжужа… Заспи!

В небето бялата дъга

изви гръбнака Млечен,

а уморената тъга

усмивките съблече.

И нека удрят клоните отвън

по моите прозорци нощни,

когато в безпричинен сън

сънувам те все още.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??