Feb 18, 2011, 6:25 PM

Затвори очи 

  Poetry » Other
1371 0 2

Затвори очи и помисли за мен,

затвори очи и си спомни всичко с мене изживяно,

а сега затвори очи и си помисли колко много бихме пропуснали, ако не сме заедно.

Ти искаш ли насън да ходим там, където преди не сме били,

ти искаш ли розови планети да рисуваме със теб?

Майната на всичко свято,

майната на Рая и на всичко редно или не!

Аз искам само теб и чак сега го осъзнавам,

но готова съм да ти го повтарям всеки ден.

Липсваш ми до болка,

че от болка иде ми да вия,

липсваш ми толкова много,

че от празнината в сърцето ми повява хлад и мраз.

Липсваш ми сутрин, липсваш на обед,

липсваш ми вечер и нощем.

Всеки път, когато си тръгвах - бягах

и всеки път изгубвах те по малко.

И никой път от себе си не можех да избягам,

защото ти си част от мен.

© Миглена Генешка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??