Sep 29, 2011, 10:54 AM

Затвори след теб вратата 

  Poetry » Love
1014 1 3

Искаш да си тръгнеш? Давай!

Затвори след теб вратата!

Забрави, че съществувам!

Радвай се на свободата!

 

Престани да се тревожиш

мило как да ме зарежеш!

Просто ставай и си тръгвай!

Няма да ме разболееш.

 

Не мисли, че ще те моля

да останеш и ще плача!

Че в краката ти ще падна

и след тебе ще се влача!

 

Имам гордост. Знай това!

И с жал не ме поглеждай!

Не бъди добър и нежен!

Не посявай в мен надежда!

 

Заминавай! Хайде! Сбогом.

Тръгвай и не се обръщай!

Затвори след теб вратата!

И повече не се завръщай!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Момиче с характер.Браво!
  • Липсваше ми, момиче! А стихът ти е написан със замах.Имай гордост и цени самоуважението си.Явно това не е истинската любов."ЗАТВОРИ СЛЕД ТЕБ ВРАТАТА!" Една затворена врата, отваря нова.
  • Хареса ми тази категоричност.
Random works
: ??:??