Dec 1, 2019, 11:06 AM

Завиждам й 

  Poetry » Love, Phylosophy, Other
352 1 1

ЗАВИЖДАМ Й

 

Самотниците често били меломани,
но по-интересни са ми тези, вслушващи се в Тишината.
Разтърсени, в живота мъдрости потърсили.
Успели да потънат борбено,
достигнали до дъното

на безмерни измерения.
Самотата често е отричана

и всява страх,
а може би не сме опитали

да я приемем с красотите й.
Тишината – страстната любовница,
единствена успяла да плени самотните.
Завиждам й!
Шумът във пазвата ще скрия.
От искрени усмивки рокля ще ушия.
За онази нощ,

в която с нея ще се пременя
и без да ме познаеш,

тихо ще те навестя.


30.11.19г. 

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??