Jul 23, 2007, 9:40 AM

Завинаги 

  Poetry
547 0 0
В ръцете ти
поставих сърцето си.
Дали беше сън
или неизживяна мечта -
няма никога да разбера.
Бях силна веднъж,
а сега животът ми отново е мъгла и дъжд.
Сън след сън -
неизживяна мечта.
Кажи ми докога!?
Дали да се боря
или да застана настрана...
от теб...
от всичко,
което някога бях... защото теб познах...

Път през Ада си прокарах,
за да мога да съм с теб.
Стълба до небето извисих
и за теб е този стих.
За теб,
завинаги и сега,
част от моето сърце и душа!

© Вяра Ангарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??