Aug 16, 2007, 11:21 PM

ЗАВИНАГИ 

  Poetry
955 0 1

Не искам да умираш!

Искам да те има!

И синьото да свети

В твоите очи!

Аз искам да умра,

Защото те обичм

И пак да съм до теб!

ЗАВИНАГИ!

27.12.2000 Николай Иванов

© Николай Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??