Aug 21, 2010, 2:12 PM

Завинаги 

  Poetry » Love
563 0 0

Като океан бушуват моите чувства
и страхът върлува в мене,
кара ме да питам: "Ще бъдеш ли завинаги до мене?"
Но какво "завинаги" би значело,
ако остареем преждевременно,
ако стена разкъса ни кат бреме.
Ще сме само двама непознати и далечни,
няма да я има любовта ни вече.
Затова не искам думите "завинаги",
не искам обещания неизпълними,
върви просто ръка за ръка със мене,
пък докъдето стигнем.

© Екатерина Мурджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??