Aug 17, 2007, 12:33 PM

Завинаги твоя оставам 

  Poetry
1126 0 13
Един твой поглед ми стига,
  за да ти призная лъжите си,
  за да ти кажа и всичките си истини,
  за да ти разкрия тайните си,
  за да ти споделя мечтите си.
Една моя дума ти стига,
  за да ми простиш всички лъжи,
  за да повярваш на всички истини,
  за да запазиш тайните ми тайни,
  за да се видиш в мечтите ми.
Един мой, една твоя. Заедно завинаги.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??