Oct 23, 2009, 9:01 PM

Зависи ли от нас? 

  Poetry » Phylosophy
600 0 1

"Зависи ли от нас?

 

 

Останаха единствено мъглите!

Сред тях се лутаме,

а вън от тях са

висините!

Сред сивота живеем,

сред дълбоки пустоти!

За слънцето копнеем,

за красиви бъднини.

А намерихме в мъглата пак

света узрял за нова пропаст -

огромна бездна,

която да погълне

отрудените и

огрижени души!

И няма вече

място за съмнение -

такъв живот живеем,

какъвто всеки сам

 си

изгради!

 

© Горан Русинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??