Aug 7, 2017, 9:25 AM

Зависи от теб каква ще съм... 

  Poetry
631 1 2

Мога да прониквам в очите...

Мога да виждам в сърцето...

Мога и да говоря с душите...

И да махам маски от лицето...

Мога също много да обичам...

Мога обаче и да съм лоша...

С нежни имена да наричам...

Но и само с думи да троша...

Мога да съм слаба ужасно...

Мога на колене и да падам...

Но мога и да бъда ужасна –

за миг да не те съжалявам!

Зависи от теб каква ще съм –

дали любезна, или чудовище...

Дали кошмар, или само сън...

Дали градина, или гробище!

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??