Аз пак се връщам с пламнали ръце,
оставила назад в мечтите рая.
Бях тръгнала към него, но без теб
помръкна той, защо - сама не зная.
Аз исках да открия красота,
любов, не подозирах даже,
че може в нечовешка пустата
без тебе раят там да се окаже.
Сега се връщам, с пламнали ръце,
жадуващи за твоята прегръдка.
Разбрах, че раят е във твоето сърце
и към него водят твойте стъпки.
© Румяна Славкова All rights reserved.