Jul 25, 2008, 9:18 AM

Завръщане 

  Poetry » Love
615 0 2

Когато уморен отиде си

денят,

по тъмно все те търся

сред звездите

и в празния ми поглед

се препъват те...

Замръзнали се свличат

във очите ми,

където

като утринна роса

оставят блясъка си

и посрещат слънцето,

което

жадно ги изпива

след безсъние,

пренесло цветното ми

миналото

към неизвестно бледо

бъдеще.

Когато пак завръща се

денят…

 

 

 

© Мая Санд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??