Здрач
Тънка линия една
има между живота и смъртта,
светлина и тъмнина се преплитат,
зловеща реалността полита.
Вампир плът бленува,
жажда за кръв върлува,
момиче жертва се явява,
любовта си тя му отдава.
Хищникът умее ли да обича,
или само привлича,
момичето ще съумее ли да се врече
на убиеца в тяло на момче.
Кръв с кръв се слива,
очи, впити във вечността,
устни, допрени на граница
между живота и смъртта.
© Капи Стоянова All rights reserved.
Обожавам тази книга!!!