Mar 19, 2009, 2:22 AM

Здрач 

  Poetry » Love
1063 0 1

***

Кожа по-бледа от Луната

оставя своята следа във мрака

Устни по-червени от нара

приканват в тъмнината

Буйният ти вятър нашепва за легенди

дълбоко скрити във душата

А аз се питам

това ли е съдбата

...

На глътки ме изпиваш с пламенни уста

надеждите убиваш – твоя съм сега

В хладните ръце потръпвам

и намирам вечността...

 

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поредицата "Здрач" влияе лошо на всички слаби умове и най-нахално очерни тази красива дума.
Random works
: ??:??