Jul 25, 2013, 1:39 PM

Здравей 

  Poetry
2558 18 50

Здравей! Ти, Човеко: познат, непознат...

Здравей! Приятел, враг или брат...

Здравей, Душа светла в прокълнатия свят!

Бъди! Нека те има! Чрез теб той става богат!

Да! Страшно е сутрин очи да отвориш!

Цял ден се бориш, бързаш, говориш...

Вечер уморен у дома се завръщаш

и облекчен в нощта се загръщаш.

Но, стискай зъби! Оцелей!

Трябва да те има! Здравей!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??