Apr 22, 2015, 4:15 PM

Здравей, госпожице Любов 

  Poetry » Love
934 1 1

Здравей, госпожице Любов,

покажи се, не бъди свенлива!

Да те срещна, аз отново съм готов -

безкористна, добра, красива...

 

Свикнал съм със буйните ти нрави,

с прищевките и с болката дори.

Искам те... Какво да се направи...?

Искам те, дори да ме боли!

 

Нали за туй сме хора - да копнеем...

Напук на всички негативи!

Да вярваме, че някак ще успеем,

нощем да заспиваме щастливи...

 

И тъй, госпожице Любов!
Готов съм пак да те посрещна...

Сега ти казвам "Лека нощ!",

не "Сбогом", а "До нови срещи!".

 

 

 

 

© Станислав Недялков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??