Apr 22, 2011, 7:05 PM

Зелена трева 

  Poetry » For kids
598 0 2

Ах, каква зелена трева,

по нея капчици роса.

Слънце ù огрява листата

и по нея се въргалят децата,

но дядо идва с косата,

за да окоси тревата.

Ей, момченце, не плачи,

а голямо порасни.

Тя, тревата, ще порасне пак

и щъркели ще ходят с трак,трак,трак.

© Коцето Милушев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??