Jun 3, 2020, 9:00 PM

Земя и въздух,вода и огън 

  Poetry
429 0 0

Became Mucho

Земята ще изгубя под краката си

И въздуха ще секне в гръдта ми

И устните ми до болка впити

от теб ще пият

И в този огън ще изгоря

Became Mucho!

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??