Mar 14, 2015, 5:14 PM

Зимен ангел 

  Poetry » Other
221 0 0

Зимен ангел, зимен ангел

по небесни перила

спуска се и си погален

от божествени крила.

Тук слетял, да ни проводи

в пътищата на възбог

през горите неизбродни,

през врати на съдник строг,

дето всички ще преминем

в иглените им уши

и под покрива ни зимен,

сетивата що души

с белоснежните одежди

над кристалните води

по които се оцеждат

ладиите от мечти –

 

Зимен ангел ни съглежда

оцелелите души.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??