Dec 16, 2007, 12:15 PM

Зимен свят 

  Poetry » White poetry
1835 0 15

Зима е

и всичко пак е бяло,

магично и насищащо, и вяло.

Красиво е, и тихо, и спокойно,

приятно, нежно, от студа усойно.

 

Интимност има,

тук във тази зима,

премяната е тъжна и омайна,

не бяла смърт, а огън от камина

и трайна тайна -

да, навън е зима.

 

И всичко вече се е приютило,

и някъде на топло се е скрило,

и тайно към света наднича

и чака друг сезон, и се зарича.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??