Jan 29, 2008, 3:07 PM

Зимен сън... 

  Poetry
734 0 1

Като едно самотно, голо листо

се нося по течението на живота.

Като бездомна птица, извън своето гнездо,

се лутам да си намеря някаква посока...

Ден след ден минава. Много зими се смениха.

Година след година, и всяка по-студена

за душите, за сърцата. Но някак си се отчуждиха...

А листото винаги остава само и наранено...

Но идва есен... по-топла и жестока.

Замръзнали сърцата си отиват...

Но не усещам болка...

Те просто вечен сън заспиват...

© Александра Матеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??