Nov 24, 2011, 8:38 PM

Зимни вечери 

  Poetry » Love
553 0 1

Снегът тихо валеше,

навън всичко бе тъжно и бяло.

Само любовта ни гореше,

а ние с теб бяхме едно цяло.

 

Спомняш ли си в твоята стара кола

как бяхме прегърнати двама?

Как стопявахме леда,

а любовта ни беше голяма.

 

Как тихо валеше снега,

побеляваше Земята навред.

Как грееше любовта

и ние бяхме сгушени с теб.

 

Не чувствахме студ и мраз,

колко красиво беше преди.

Нямаше пречки за нас,

но всичко сега се промени.

 

Зимни вечери, къде сте в този час,

къде са и прегръдките нежни?

Защо не мога да те имам аз,

защо ги няма и нощите снежни?

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??