Jun 5, 2006, 2:10 PM

Зловеща болка 

  Poetry
813 0 3

Черна кръв от погледа извира,
устните му в леден прах покрити,
жажда за живот сърцето му раздира,
търси път, но само празнота намира.

Стичат се сълзи, незнайно от къде,
докосвайки се в него, те от студ се вледеняват.
Крещи душа, крещи сърце,
от болка мъртвите души се съживяват.

В скръбта му бродят те, в скръбта се давят,
спасението е на прах изпепелено,
крещи безкрайността на неговата болка,
крещи във страх сърцето разкървено.

Защо смъртта е толкова далече,
щом животът е изгубен вече...
 

 

© Мартина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Използвала си много силни думи и се е получило нещо невероятно красиво!Стихът ти стана едно от любимите ме произведения в сайта!
  • Благодаря ти Кате, радвам се че ти харесва
  • Мартина,много е силно,удря в сърцето.Поздравления!
Random works
: ??:??