Aug 19, 2014, 6:25 PM

Змейова сватба 

  Poetry » Love
722 1 11

Ти ли, горянино,
посред нощ си прескочил
през мечтите ми – 
тежки дувари.
Да тръпна в очакване, 
от радост да плача
за такъв като тебe – 
едва ли…
Навярно решил си 
да ме откраднеш, накрая
да ме опиеш 
с устните жадни.
На ръце да ме носиш, 
чак до безкрая
в съня ми...
най-много до пладне!


© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??