Aug 16, 2009, 8:55 PM

Значението на думата "Обичам те" 

  Poetry » Love
3500 0 9

Прегръщаше ме с поглед замъглен

и размишляваше над думата "обичам те".

Твърдеше, че обичаш само мен

и аз признах си, че обичам те!

 

И цяла нощ повтаряше в несвяст,

че да обичаш е най-велика сила.

Накара ме да ти повярвам аз

и да помисля, че много съм ти мила.

 

Но с утрото ти сякаш осъзна,

че само дума е думата "обичам те"

и после най-безцеримонно ми призна,

че различават се "обичам те" с "привличаш ме".

 

Усетих с болка как повея студ.

В значението на думите прозрях.

През нощта от "обич" бил си луд...

на сутринта смисъла разбрах!

© Катерина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??