Jan 13, 2009, 9:04 AM

Значи... 

  Poetry » Love
565 0 12

Значи...

това било е...

да си влюбен

и добър,

и силен...

Навън вали

в най-нежно бяло,

а неразплетено 

времето нямо

тишината 

сгромолясва...

Всичко

е свръхестествено,

от реален,

по-реален вятър

понесено,

от птичи полет

рисувано...

Зорницата отгоре

чужда и красива,

загадка сътворява...

По небе студено,

плът на облаци

разкъсва

и с любов белязва...

Сгушва в обятия

съдбовни чувства-

звук като целувка...

Борят се 

за глътка въздух,

да си силен

и добър,

и влюбен,

да, това било е...

значи...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??