Jun 20, 2006, 7:50 AM

Знаеш ли?  

  Poetry
977 0 4
Знаеш ли колко отдавна за тебе мечтаех,
знаеш ли как те обичах,безумно как те желаех.
Не ти не познаваше моите очи,
превърна в мрак красивите слънчеви дни.

Бавно в песента спомените проговарят,
бавно в нощта огънят отвътре ме изгаря.
Нежно в съня докосваш ме ти,
страстно целуваш устните ми.

Нима само желание сред пустотата това е,
нима само мечта в самотата,нима е?
Птицата красива-символ на любовта,
отлита безмълвно в нощтната тъма.
Как искам при мен да долети,
да ме превземе с топлите си очи,
как искам да поведе и теб сега,
 да превърнем в реалност обичта...    

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ами аз никаква чалгия не забелязвам,но това си е лично твое мнение
  • само не разбрах това с почитателите на радио веселина.ако може светослав да обясни по-конкретно
  • благодаря много и на двамата
  • Учудвам се че няма коментари стихчето е мн красиво поздравления Симона 6
Random works
: ??:??