Oct 31, 2017, 10:19 AM

Знаеш ли? 

  Poetry » Love
394 0 2

 

Знаеш ли какво е песен без ноти 
Или пък художник без четка в ръка 
Знаеш ли какво е сърце да работи 
Само защото е хванало твойта ръка 

 

Знаеш ли че изобщо имаш тази сила 
Да съживяваш хората от смъртни легла 
Знаел ли че без теб света умира 
Защото загубил е твойта душа 

 

И знаеш ли че не говоря за нечии друг свят 
А за този който е в мен 
А знаеш ли че аз няма как 
Оттук насетне да изкарам без тебе и ден 

© Атанас Дизов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??