May 8, 2015, 6:31 PM

Знаеш ли как? 

  Poetry » Love
1339 2 12


Всъщност знаеш ли как се обича?

Като дъжд, като гръм, като буря,

сладострастно, дори неприлично.

И за чужди очи да е лудост.

Да! Така, така се обича!

До без дъх, до безкрайност човешка.

Всички други за теб да предричат,

че си моята пагубна грешка.

И какво като пак съм сгрешила,

щом кръвта ми е в точка ''кипене''

и усещам се истински жива

от ръцете ти нежни по мене...

Вече знаеш ли как се обича?

Всъщност знаеш - така, като тебе,

непонятно и лудо за всички,

все едно този миг е последен.

Все едно ще се срути земята,

ще изчезна далечна и чужда,

ще ме търсиш, а мен ще ме няма...

От такава любов имам нужда!

 

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??