Nov 12, 2009, 8:50 AM

Знаеш ли как боли? 

  Poetry » Love
1289 0 0

Знаеш ли как боли?


Знаеш ли как боли,
когато нараниш ме,
когато обвиниш ме,
след като несигурен си ти,
какво ми причини...

Знаеш ли болката колко голяма е,
защо от всичко болка трябва да усещам,
красиво влюбена съм в теб,
стихотворения за тебе пиша.

Знаеш ли как боли
да живееш, за да си наранен
или наскърбен отново от някой,
защо трябва да се чувствам
излишна на този свят.

Защо болката да изпитвам
постоянно, след като съм толкова
добра, прости ми, ако с нещо
наскърбила съм те някога,
но болката и вината най-ранима е.

© Джулияна Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??