May 19, 2007, 1:53 PM

„Знаеш ли" - попита... (RIP Dimebag) 

  Poetry
580 0 3
 

„Знаеш ли" - попита

Един блестящ ботуш -

„Когато куршумите не отскачат обратно

И се впиват в теб...

Знаеш ли какво става

Приятелю?"


„И го убих" -

Каза един нещастник -  

"В тъмното го застрелях

Докато продаваше

Изкуството си

Заслужаваше го

Аз нищо не спечелих"


„Знаеш ли" -

Попита -

„Когато застрелят един

А умре целия свят

Знаеш ли кой поема вината"


„И ме уби някой след това" -

Си спомни страхливеца -

„И никой не можа да разбере

Мотивите ми"


19.05.2007

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??