Apr 26, 2010, 6:32 AM

Знам... 

  Poetry » Love
761 0 12

 


Знам...

/провокирано от "Ти знаеш ли колко си нежен" - Andromaha /
(Нека споменем Силва Грийн - dakota)

Като меч Светлината разби Тъмнината.
По оковите ми Слънце блестеше...
Хвърлих Мечтата си в Празнотата.
Катинар на Душата, а през Април беше...

Жив съм, а така се получи
зад гърба ми захлопна се Адът...
Най-тъмно от Тъмното на мене се случи.
Замина си... Нежна и млада...

Бе катастрофа... Някой Престъпник бе...
Тревите с росата си плачеха...
Цветя се разтваряха под твойте нозе...
Смъртта нищо не значеше...

По следите ти предпазливо ще тръгна.
Знаеш ли, аз съм Овен.
Дори Дявола с рогата ще ръгна.
Ти бе ми Пълното... Ти бе ми Ден...

Изтрий си сълзите, ако си жива!
Ако отгоре ме гледаш - прости!
Обичах и ще обичам Орхидеята дива...
Твоето Топло в душата стои...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??