Mar 20, 2011, 9:52 PM

Знам хиляди начини 

  Poetry » Love
744 0 1

Знам хиляди начини
да бъда с теб -
когато ме докосват
слънчеви лъчи след зима...
когато нежна музика 
звучи около мен...
Когато спомен ме връхлита
и потръпвам -
възбудено, с копнеж...
Когато ме целува
свеж и топъл дъжд...

Знам хиляди начини
да те обичам -
когато стих ти посвещавам,
или когато за тебе страдам,
когато мисля
как да те зарадвам,
дори когато те избягвам...
Обичам те,
когато те сънувам,
с фантазия и страст
когато те рисувам...

Знам - хиляди мъже
мога да срещна в живота -
добри и щедри, мили...
Само един ще докосне
сърцето ми неповторимо
и може би това си ти...


© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??