Mar 25, 2022, 7:08 AM

Знамение за бягство 

  Poetry
210 1 4

Тръгни си и назад не се обръщай,

недей подклажда чувства изгорели.

От толкова причини да се връщаш,

сега сме две частици онемели.

 

Съдбата бе решила и присъда

издаде ни, недей да я обжалваш!

Бленувам ... от сърце да се събудя

в обятия на непорочна карма.

 

Не се обръщай, аз ще замълча –

в небето, знам, звезда сега угасва.

Спасение е тази тъмнина,

защото е знамение за "бягство"!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??