Sep 1, 2009, 8:06 PM

Зная 

  Poetry » Love
729 0 0

Да, зная, любовта, това си ти –

обичана, чаровна, възжелана!

Греховни са самотните души,

а аз съм сам, когато теб те няма!

Животът е небрежен, груб чудак,

но ти върни се –с мене да останеш:

сам в бурите да бъда твоят бряг,

ти – огънче под топлите ми длани!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??